Facobook annons kampanjAnnonsering på Facebook – Marknadsföring med sociala medier

Vi på LindMarkmedia är experter på profilering och marknadsföring på Facebook. Vi hjälper er att starta upp sida för ert företag på Facebook eller justering av befintlig med grafiska materialet till profilbild och omslag. Vi kan även hjälpa till med marknadsföring på Facebook på er tidslinje eller som annons-kampanjer. Kanske vill ni nå ut med något nytt erbjudanden, kundundersökning eller en tävling för att locka fler att gilla er sida på Facebook?

Det största sociala mediet på Internet i dag är Facebook. De har nu över 600 miljoner användare världen över, och ut av dessa är över 4 miljoner från Sverige. Detta är en stor anledning till varför det är så viktigt att vara synlig på Facebook vid marknadsföring av sitt företag.

Facebook är enkelt och kostnadsfritt sätt att marknadsföra sig. Ju mer aktivt man jobbar med företagets Facebook-sida, desto fler kommer gilla, dela och ta del av er marknadsföring. Det är inte speciellt svårt att bli osynlig på sociala medier med att skapa en profil och bara låta den ligga.

sitatKom dina kunder närmare med Facebook

Med Facebook är det enkelt att kommunicera, och nå ut till både befintliga och nya kunder. När en person på Facebook gillar ert företag eller kommenterar något ni når ut med, så syns ert företag i personens nyhetsflöde och alla dess vänner kan se och läsa om just er. Ju fler människor som gillar ert företags Facebook-sida, desto fler människor får se det ni vill nå ut med.

När ni vill nå ut till era kunder med nya erbjudanden är det enkelt, billigt och snabbt att använda sig ut av Facebook. För att nå ut till nya kunder kan man gå ut med an annons-kampanj på Facebook där man i detalj kan styra vilka som kommer att se den. Exempelvis kan man styra annons-kampanjen på ålder, intressen och vart de befinner sig.

Era kunder som gillar er på Facebook kommer ha åsikter och diskutera ert företag. Detta är ett perfekt sätt att knyta era befintliga kunder närmare och få nya kunder att välja er. Genom att vara aktiv på Facebook upptäcker man om några åsikter är negativa och ni kan ta hand om dem och förvandla de till positiva åsikter på ett snabbt och trevligt sätt.

sitatNågra av våra nöjda referenskunder

Under bara ett år har vi hjälpt hundratals företag med effektiv marknadsföring på Facebook. Det handlar om både mindre enmansföretag till större koncerner.

Facobook annons kampanj - Intermezzo Facobook annons kampanj - Liljas Facobook annons kampanj - Rekpol

Kontakta oss för mer information:

Ditt namn

Din e-post adress

Ditt telefonnummer

Meddelande