Mobilanpassad & responsive hemsida

Mobilanpassad hemsida med optimal synlighet

Mobilanpassad & responsive hemsida
Grundstenen för synlighet på sökmotorerna är naturligtvis att man har en hemsida som förmedlar relevant information, och blir då både populär hos besökaren och sökmotorerna. Detta bidrar till en ökad lönsamhet samt större kännedomen om ert varumärke.

LindMarkmedia hjälper både stora och små företag med framtagande av hemsidor. I nära samarbete med kunden jobbar vi med att ta fram en unik design som passar en hemsida som är användarvänlig och där kommande besökare enkelt hittar det de söker efter. Designen ska snabbt fånga besökarnas intresse och ge en tydlig bild av innehållet vilket är avgörande för att budskapet ska nå fram.

Den färdiga designen används sedan för att bygga upp den nya hemsidan i WordPress som är ett ut av världens mest använda CMS system (Content Management System). Med WordPress kan ni enkelt uppdatera er hemsida utan att ni behöver vända er till oss på LindMarkmedia.

På er hemsida kan vi på LindMarkmedia exempelvis designa upp bildspel, skapa kontaktformulär och sökfunktioner. Vi kan även skapa kopplingar till ert konto på exempelvis Facebook, Google+ och Twitter.

sitatResponsiv hemsida anpassad för mobil och läsplattor

Det blir allt mer vanligt att surfa på Internet på mobil eller läsplatta. Då gäller det att hemsidan passar in i den nya tekniken och på bästa sätt nå ut med sitt budskap där besökarna är för tillfället. Många gånger blir hemsidan alldeles för liten på mobilens skärm och man behöver zooma in för att hitta informationen man söker. Med en mobilanpassning skapar man en enklare design av hemsidan och göra den mer användarvänlig och smidig för mobiltelefoner och surfplatta.

Kontakta oss på LindMarkmedia så kan vi hjälpa Ert företag med framtagande av en ny hemsida som snabbt fångar besökarnas intresse och ger större kännedom om ert varumärke.

sitatNågra av våra nöjda referenskunder

ref-waldorfskolanref-vitargoref-partykompaniet

Kontakta oss för mer information:

Ditt namn

Din e-post adress

Ditt telefonnummer

Meddelande