mobil-info-attila-1

Google AdWords annonsering

Google AdWords är ett utmärkt verktyg för både stora och små företag som vill marknadsföra sig på internet. Med Google AdWords skapar man annonser och väljer sökord som är relevanta till just din verksamhet. När någon sedan gör en sökning på dessa sökord så är chansen stor att din annons visas bredvid sökresultaten. Detta gör att den potentiella kunden kan klicka på annonsen och besöka din hemsida.

Google AdWords är ett mycket kraftfullt verktyg med en del komplicerade processer med statistik för att komma igång. Därför väljer många företag att låta ett tredjepartsföretag som LindMarkmedia ta hand om marknadsföringen med Google AdWords . Detta kan i sin tur spara mycket tid och energi åt dig och ditt företag. Från oss på LindMarkmedia får du sedan regelbundet information och uppdateringar angående dina kampanjer på Google AdWords.

sitatEffektiva kampanjer på Google AdWords

Vi på LindMarkmedia är experter på Google AdWords och har stor erfarenhet av att skapa kampanjer på  för en mängd olika företag. Vi har kunskapen om vilka söktermer som fungerar bäst för att driva in relevant trafik till er hemsida, samtidigt som det inte kostar en förmögenhet. Kostnadsfritt hjälper vi er att sätta upp ett konto och en väl optimerad annonskampanj i samarbete med Google.

Med Google AdWords kan man välja vart annonsen ska visas. Det kan vara både på Googles sökresultat och/eller Googles annons-nätverk. Annons-nätverket består av en stor mängd webbplatser som erbjuder reklam från Google. Men det gäller att se över så att annonsen inte visas på webbplatser som har för stor bredd på information och besökare. Det är bättre att visas på webbplatser som har en viss koppling och relevans till ert företag. Annars blir det bortkastade pengar för er AdWords-annons. En annan viktig sak vid AdWords-annonsering är själva landningssidan man kommer till när man klickar på annonsen. Om man annonserar om en viss produkt eller tjänst så är det bättre att annonsen hänvisar direkt till produkt- eller tjänst-sidan, än att man hamnar på hemsidans startsida.

sitatGoogle Display Network

Google Display Network världens största nätverk där Google har samlat mängder med hemsidor, applikationer och videor där det finns möjlighet att visa dina annonser som skapas i Google AdWords. Fördel med att välja att annonser på Google Display Network är att annonserna matchas och visas sedan på relevanta hemsidor. Annonsen kan även utformas mer än vad vanliga AdWords annonser kan göras. Förutom text kan man även använda bild, film och animerad annonser. På Google Display Network visas era annonser för mängder av användare men det kostar inget att visa annonsen, bara när någon klickar på er annons.

Om ni är i behov av hjälp med en kommande AdWords-kampanj så är ni välkomna att kontakta oss på LindMarkmedia.

Kontakta oss för mer information:

Ditt namn

Din e-post adress

Ditt telefonnummer

Meddelande